vineri, 21 martie 2014

Targul apicol de la Blaj 27-28 Martie 2014


In zilele de 27-28 Martie, la Blaj are loc "Sarbatoarea mierii", un eveniment cu participare internationala, unde vor fi prezenti peste 160 de expozanti cu: - produse apicole, apiterapeutice,si naturiste - utilaje si echipamente apicole de la producatori din diferite colturi ale lumii: Polonia, Ungaria, Serbia, Slovenia, Croatia, Turcia, Bulgaria.
Ca noutate anul acesta vor fi prezente firme expozante din Pakistan, Grecia, Mexic, dar si reprezentanti ai celor mai importante firme procesatoarea de miere din ROMANIA, care si-au stabilit intalniri si discutii cu firme importatoare / exportatoare de miere din Germania, Anglia, Spania, Polonia, China, precum si reprezentanti ai unor laboratoare de prestigiu din Europa.
Targul are mai multe sectiuni, existand activitati pentru toate gusturile, in cele 2 zile de Joi si Vineri, intr-o locatie noua: Piata 1848 - Blaj, un loc plin de istorie - locul Marii Adunari Nationale de la 1848.
Sunt inscrisi peste 30 de producatori de miere
: apicultori din toate colturile tarii, de la Suceava pana la Arad, fiecare prezentandu-si cele mai speciale sorturi de miere, si propriile cocktailuri apicole. Pe langa producatorii de miere sunt prezenti si reprezentanti ai Asociatiei Produselor Traditionale Alba, cu produse locale, precum si artizanat din zona Transilvaniei.

Ziua de Joi - cea mai importanta zi a targului, debuteaza cu Deschiderea oficiala programata la ora 10.00, urmata de un program de Conferinte pe teme apicole, dar si un spectacol pe tema miere la Scena deschisa cu grupul vocal Allegrino. JOI, seara la ora 18.00 incepe spectacolul pentru tineret, unde vor concerta: DJ PROJECT & Adela Popescu, iar in deschidere vor concerta trupa The Puzzles, si Emanuel Carstea, precum si 2 trupe locale All 4 Music si Level Up.

Pentru cei care le-au admirat si anul trecut pe frumoasele Albinute de la Blaj, anul acesta le-am pregatit o supriza: concursul "Voteaza cea mai frumoasa Albinuta 2014", concurs care se desfasoara pe Facebook si pe site-ul www.sarbatoareamierii.ro si unde fiecare utilizator de Facebook poate vota Albinuta preferata.
Speram ca toate acestea v-au convins sa vizitati Blajul in zilele de 27-28 Martie, mai ales ca vor avea loc Concursuri cu PREMII si multe alte suprize pentru Parinti si copii.

Vezi Galerie FOTO 2013 si programul detaliat al evenimentului pe www.sarbatoareamierii.ro


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu