miercuri, 2 martie 2011

Conferinta si Atelier practic de Nutritie si Apiterapie la Brasov 4-6 Martie


In acest weekend 4-6 Martie are loc la Brasov
"Conferinta si Atelier practic de Nutritie, Silvoterapie si Apiterapie"
eveniment organizat de dl. doctor Stefan Stangaciu - specialist in Apiterapie, medic specialist medicină de familie, competenţă în acupunctură şi apifitoterapie, preşedinte al Societăţii Germane de Apiterapie, preşedinte al Societăţii Române de Apiterapie, vicepreşedinte al Asociaţiei Francofone de Apiterapie.

Este un Curs destinat medicilor care doresc sa se initieze in tainele tratamentelor homeopate, dar mai ales metode de tratare a diferitelor afectiuni ale pacientilor prin apiterapie, apipunctura, dar nu in ultimul rand care sunt principalele reguli de nutritie in diferite tratamente.



Echipa Apidava a participat la Congresul de Apiterapie care a avut loc la Cluj si am fost prezenti la o premiera in Romania: administrarea injectabila asupra unui pacient de amestec de miere cu venin de albine, realizata de d-na dr. Aosan, dansa fiind una dintre cei mai buni doctorii in apiterapie cu cea mai vasta practica de tratamente asupra unor pacienti cu boli grele, cum ar fi cancerul, scleroza multipla in placi si altele.

Aici gasiti pe larg un interviu cu dr. Aosan: primul ei pacient tratat cu produse naturiste, cum anume s-a decis sa-si dedice timpul si viata studierii efectelor benefice ale produselor apicole asupra organismului uman si mai mult, sa descoperiti omul din spatele doctorului.


Tot ca o premiera pentru cei neavizati, am urmarit pe viu o demostratie de "masaj" cu miere, realizat de dr. Stangagiu - o modalitate de detoxifiere interna a organismului, in special a organelor interne, pe care va sfatuiesc sa nu o incercati acasa decat dupa o instruire prealabila din partea dl doctor Stangagiu.


Astfel de tratament de detoxifiere nu se practica singular, el se aplica concomintent cu o dieta prestabilita in care se stabilesc doze exacte de miere / propolis / polen crud si laptisor de matca, in functie de boala fiecarui pacient.



Aici gasiti detaliat pe larg cum dl. doctor Stefan Stangaciu a descoperit miracolul apiterapiei, munca lui sustinuta de cercetare care l-a propulsat in varful piramidei specialistilor in Apiterapie din Romania si din Europa. La cabinetul sau din Constanta, dr. Stangaciu aplica deopotriva homeopatia, acupunctura, apiterapia, fitoterapia, aromoterapia, diagnosticarea de tip Ayurveda, fiind totodata si un eminent iridiolog.
In revista Formula As o sa gasiti foarte multe articole scrise de d-na dr. Aosan si de dl. dr. Stangagiu cu diferite cazuri de pacienti tratati cu ajutorul produselor apicole, dar si foarte multe sfaturi de prevenire a multor boli prin consumul de miere, propolis, laptisor de matca.

Si fiindca avem foarte multe intrebari pe blogul Apidava (si pe alte site-uri) despre efectele retetei Tatoiu in diferite forme de cancer si alte afectiuni, va putem spune ca la acest Congres aveti ocazia sa vi se prezinte cazuri concrete de tratamente de cancer (in diferite faze)si efectele exacte ale acestor tratamente, sub urmarirea atenta, pe baza unor analiza ritmice, a evolutiei bolii de catre un doctor specialist - d-na dr. Orodan.

Am cunoscut-o la Cluj pe d-na dr. Orodan de la Arad - cu o practica de cativa ani in Medicina de Urgenta, si care de cativa ani (dupa ce a avut contact direct cu specialisti in Apiterapie din Taiwan) a devenit o adepta a tratamentelor naturiste pe baza de produse apicole - prescriind tratamente personalizate pacientilor, pe baza de cocktailuri apicole cu: miere, polen crud, propolis si laptisor de matca.
D-na doctor Orodan a fost si prima care ne-a solicitat noua celor de la Apidava, sa-i procuram miere de salcam in stare pura, nefiltrata / neincalzita, de o calitate deosebita, pentru a incepe unele tratamente cu administrare de miere - intravenos.

Daca doriti sa aflati concret despre aceste tratamente, modul lor de administrare, si in primul rand sa va initiati in tainele Api- Fito-terapiei si Api-puncturii trebuie neaparat sa deveniti cursantii ai acestui Atelier Practic de Nutritie si Apiterapie.

Congresul are loc in incinta Facultatii de Silvicultura din Brasov (etajul 2). Pentru detalii si inscrieri accesati site-ul www.apiterapie.ro

Un comentariu:

  1. Cred ca apiterapia poate face minuni insa aceasta stiinta trebuie promovata mai ales prin educatie. LA noi educatia lasa mult de dorit si din aceasta cauza si terapia cu produse apicole are de suferit. Oamenii trebuie informati ca sa poata sa inteleaga apiterapia.

    RăspundețiȘtergere