luni, 8 noiembrie 2010

Gama Premium de Specialitati de la Apidava


Fiindca sortimentele de miere "clasice" de salcam, tei si poliflora le cunoaste toata lumea, noi cei de la Apidava incercam de mai multi ani sa promovam si o gama de Specialitati de miere si produse derivate cu miere care nu se gasesc pe rafturile magazinelor, si care sunt cu adevarat produse din gama Premium.

Gama Premium de la Apidava curpinde:
- specialitatile de miere din tara noastra, obtinute din zone florale deosebite, cum ar fi zone de munte - miere de mana de padure-, miere din flori de zmeura si miere din cimbrisor , care sunt sortimente de miere 100% naturale, cu proprietati deosebite, si pentru care e nevoie de o selectie foarte atenta pe baza analizelor de polen.

- specialitati de miere crema: miere crema de mana de padure, miere crema de cimbrisor si miere crema de rapita.

- amestecuri exotice de miere cu fructe naturale, plante sau alte ingrediente apicole, care actioneaza ca un energizant si stimulent pentru organism: "Miere cu Laptisor de matca", "Miere cu fructe uscate Goji, din Tibet", "Miere cu scortisoara"

- bomboane cu miere fabricate in Franta dupa o reteta traditionala cu pana la 12% miere, precum si alte ingrediente: arome florale, propolis, eucalipt, pin sau mix de bomboane.

Unde gasiti toate aceste delicatese cu miere ?!

Weekendul acesta 28-30 Ianuarie, la targul Organic Fest - Vila Rodizio, din Bucuresti, o sa gasiti toate aceste specialitati la standul OLIVO.

In restul timpului le gasiti si la BIO BUNATATI, la show-room-ul lor din str. Mieilor 17-21, sector 2, Bucuresti, si in curand si pe magazinul lor online.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu